Kylmät ja Kuumat puheenaiheet. Asiaa sieltä ja täältä.

Mielipiteen vapaus ei miellytä kaikkia.

Eipä ehtinyt kauaa mieleipiteeni olla esillä, kun joku oli jo polttanut päreensä siihen että sanoin "Hitlerin olleen hieno mies." Vai olisiko profiilini ilmianto johtonut siitä, että mielipiteeni vammaisten likvidoinnista ei kohdannutkaan sananvapauden pöytäkirjaa, kuin jos olisin perussuomalaiseen ja isänmaalliseen tapaan kritisoinut maahanmuuttopolitiikka ja siinä sivussa antanut ymmärtää, että kuula kalloon on parempi ratkaisu kaikkeen maahanmuutto politiikkaan.

Olen monesti ihmetellyt kuinka Puheenvuorossakin ihmiset joutuvat estoille vain toisen henkilön tekemästä "ilmiannosta" kiellettyyn asiasisältöön tai muuhun vastaavaan. Minä, joka pidän kommentoinnin avoinna jokaiseen kirjoitukseen tasapuolisesti, enkä koskaan ole toisten kommentteja poistanut tai editoinut. Mutta ilmeisesti sananvapaus ja mielipiteenvapaus eivät olekaan niin absoluuttisia kuin jokainen osapuoli sen haluaisi olla - etenkin silloin kun se ajaa vain omia näkemyksiään. Teidän onneksi voitte kaikki lukea tekstin, joka aiheutti profiilini poiston alle puolessa tunnissa tästä alhaalta :D

  

"Vaikka en kaikesta hänenkään kanssa pysty olemaan samaa mieltä, esim. täysin yhteiskuntakelpoisten kansalaisten joukkosurmaaminen keskitysleireillä ja ghettoihin sulkemalla, niin yhdessä asiassa Hitler oli oikeassa.

Vammaisten likvidointi yhteiskunnasta oli ja pitäisi olla edelleen täysin normaali toimenpide. Se on tietysti kaksi eri asiaa synnytkö vammaisena fyysisesti vai henkisesti, vai tapahtuuko vammautuminen myöhemmin elämässä.

Terveinä syntyneet, mutta myöhemmin tavalla tai toisella vammautuneet ovat tietysti aina osa yhteiskuntaa, sehän on selvä, mutta abortti olisi paikallaan jokaiselle valmiiksi vammautuneena syntyvälle.

(Tähän asti lukeneet ovat jo mieltäneet minut täydelliseksi hirviöksi, mutta minäpä hiukan perustelen tätä. En tietenkään odota että ymmärtäisitte, eikä se ole vaatimuskaan.)

Minkälainen yhteiskunta on Suomi?

Suomi on hyvin tasavertainen yhteiskunta, mutta vain jos kuitenkin onnistut kuulumaan tiettyyn muottiin, joka sinulta odotetaan ja johon sinut laitetaan. Valtiomme ja Kirkko ovat näennäisesti erossa toisistaan, vaikka meiltä löytyy päättäjistä niitäkin jotka haluavat Kirkon osaksi valtiota.

  3. Moos. 21:16-23 Vammaiset, lyhytkasvuiset, lättänenäiset, sokeat ym. eivät saa tulla alttarille.

Kanssaihmisten näkemykset asiaan vaihtelevat, mutta jokainen meistä on aivan varmasti yrittänyt vältellä keskustelua kehitysvammaisen kanssa. Osa on vienyt asian niinkin pitkälle, että vammaisten tukitaloa on vastustettu ihan mielenosoituksen voimalla, kun sellaista ei haluta naapurustoon. (Linkki.) Asuinalueen arvo saattaa laskea…

On varmasti todella kiva tuntea koko olemassaolonsa aikana olevansa ”osa” yhteiskuntaa, jossa kuitenkin suurin osa haluaa kaikkien olevan ja näyttävän samalta. Minkäänlaisia kehityshäiriöitä ei haluta nähdä toisella ulkoisesti, sillä epämääräinen ruumiinrakenne ja puhetapa herättävät useasti aikaan vain inhoreaktion ja epäluuloisuuden.

Kehitysvammaisena syntynyt ei mitenkään päin voi tulla täysin kuulumaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Vaikka harva meistä haluaa myöntää sitä, niin syrjimme heitä täysin samalla tavalla kuin kaikkia muitakin, jotka laskemme epäkelvollisiksi kansalaisiksi tähän yhteiskuntaan.

Ja miksi kukaan haluaisi yrittää hakea koko elämänsä hyväksyntää, mitä ei välttämättä koskaan tule saamaan?"

Kuinka pikkusieluisia kuolevaiset loppupeleissä ovatkaan :DDD  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Tommi O. Pälve

Ärsyynnyt, kun sinut tulkitaan vihamieliseksi ja kirjoituksiasi sensuroidaan, mutta samaan hengenvetoon ilmaiset Perussuomalaisten politiikan olevan verrattavissa maahanmuuttajien teloittamiseen.

Tekstiäsi on vaikea lukea muuten kuin, että kehitysvammaiset pakko-abortoitaisiin äitien vastusteluista huolimatta. Tietenkin se herättää inhoa.

Varmasti kysymykseen; 'olisiko kivempaa, jos kaikki syntyisivät terveinä', kaikki vastaa, että olisi.

Mutta tuon ideaalin toteuttaminen totalitaristisella abortointikompanjalla herättää useammassa lähinnä oksennusrefleksin.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Minähän en tietenkään ole tosissani tuon alemman kirjoituksen kanssa. :) jokainen joka yhtään on lukenut aikaisempia blogejani tietää sen.
Vaan se kuvastaa halua ilmaista yhteiskunnallisia asioita ja kertoa oma mielipiteensä joutumatta sensuurin hampaisiin, mitä (yllätys) molempi osapuoli harrastaa esim: suvakit ja rajakit, vassarot ja oikeisto, jne...

Alempi kirjoitus voisi hyvinkin kuitenkin olla jonkun aito mielipide, joka toisten mielestä ei ansaitse samanlaista ilmaisunvapautta, kun asiasisältö osuukin liian lähelle omaa kotikenttää.

Aivan. Sillä persut itsessään eivät halua itse halua "ampua ketään saunan takana", se on vain heidän kannattajiensa puhetta. Persut haluavat vain integroida ihmiset yhteiskuntaan laittamalla heidät kaikki yhteen paikkaan ja eristämällä muista terrorismin pelossa (Laura Huhtasaari). Samaan aikaan kun kannattajat heittelevät polttopulloja ikkunoista sisään - mikä ei tietenkään täytä terrorismin tunnusmerkkejä, tekijä kun on vain valkoinen suomalainen mies :D

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Kirjoitit sitten Aamulehteenkin harhojasi. Korostetaan nyt että on kahdenlaista maahanmuuttoa, hyödyllistä ja haitallista. Kun suomalainen menee Espanjaa talveksi niin tämä hyödyttää Espanjan kansantaloutta koska suomalainen maksaa oleskelustaan Espanjassa veroja sekä muita maksuja. Kun turvapaikanhakija saapuu Suomeen niin kyse on meille haitallisesta maahanmuutosta koska tästä aiheutuu kustannuksia Suomelle ja lisäksi ne haitat joita hän mahdollista ilkivaltaa tehdessään tulee suorittaneeksi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Paikalliset eivät välttämättä aplodeeraa suomaisten pesiytymistä kyliinsä.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Varmaan olisivat mieluummin työttöminä kuin palvelisivat turisteja joka on Espanjan suurin tulonlähde.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #5

Nämä eivät ole turisteja vaan kahden maan asukkeja. Kuten Tossavainen.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

http://vivianlaukka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/24266...

Jos kiinnostaa lukea enemmän näistä "harhoista", niin siinä on koko teksti :D Se että me kaksi elämme erilaisessa maailmassa ei kuitenkaan ole automaattinen perustelu harhoille, vaikka täytyy myöntää, että en taida olla ainoa joka näkee tällaisia harhoja ympärilläni :D

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Jos et osaa erottaa toisistaan hyödyttävää maahanmuuttoa ja haittamaahanmuuttoa niin ei mahda mitään.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Aivan. Koska jo työelämästä pois jääneet ovat niin hyödyllisiä missä tahansa maassa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset