Kylmät ja Kuumat puheenaiheet. Asiaa sieltä ja täältä.

Mika Niikko ja Hänen, ei niin hyvä ajatus.

Seksuaalirikollisen kastorointi, ratkaisu?

Just oli Iltasanomissajuttu kuinka nainen valehteli miehen raiskanneen hänet, mies istui syyttömänä  9kk vankilassa, kunnes nainen tunnusti valehdelleensa. Nainen ei pahemmin rangaistusta kärsi vaikka tuhosi toisen elämän - ei mahdu mun oikeustajun piiriin! 

Eli jos mieheltä olisi leikattu munat irti, Niin onko teillä ihmisillä niitä ehdotuksia kuinka menetellä tälläisessa tilanteessa, kun syytön onkin silvottu valtion toimesta? katsokaas, kun kastraatioon - manuaaliseen sellaiseen - ei ole parannuskeinoa (kemiallaisessakin kastraatiossa kehon oma hormonitoiminta voi vaurioitua iäksi.) ja siinä viedään samalla sukupuolihormonit joita keho tarvitsee toimiakseen kunnolla.   

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005952018.html?fbclid=IwAR0G8PEnELKVCFM6vcvLeL5E2wDandr_K6rLp2r84x_fueveCQYCsiqErS4

Ja sitten tullaan siihen halutaanko laki täysin mustavalkoiseksi: alaikäinen valehtelee ikänsä, ja sekstaa täysi-ikäisen kanssa, joten täysi-ikäinen kastoroidaan, koska hänestä on juuri sillä hetkellä tullut alaikäiseen sekaantuja??? 

Nainen käy vieraissa, mutta sitten valehtelee tulleensa raiskatuksi kun tulee katumapäälle, mies tuomitaan... Kastorointi?! 

Nainenkin voi raiskata miehen! Vai voiko miestä raiskata, kun eikös miehet aina halua kuitenkin? Ja miten naispuolisia seksuaalirikollisia pitäisi kohdella, olisi aika epätasa-arvoista jos vain miehiä silvottaisiin, mutta naista ei voi silpoa (poistaa esim munasarjoja ja kohtua... tai ommellaanko vaikka vagina umpeen?)

Olis oikeesti kiva kuulla ratkaisuvaihtoehtoja siihen, että oikeudessa syytön silvotaan ja asia tulee ilmi vasta jälkikäteen - Mielelläni kuulisin kuinka siinä tilanteessa sitten pitää menetellä... Tuskinpa kellään on mitään vedenpitävää ratkaisumallia... 

Muut toimenpiteet kastraatioon:

Mika Niikko haluaa pakollisen kastraation, eli hän haluaa yhdistää raiskaukseen myös kaikki ne miehet, jotka ovat menettäneet kiveksensä tai peniksensä esim. Syövälle. Ilmeisesti Niikkoa ei kiinnosta se, että maailmassa on jo nyt imisiä jotka elävät ilman sukuelimiään, eikä niiden puuttuminen liity millään tavalla raiskaukseen. Niikkoa ei ilmeisesti kiinnosta miltä näistä ihmisistä tuntuu, kun heitä aletaan niputtamaan raiskaajien kanssa samaan kastiin. 

https://www.ihadcancer.com/h3-blog/10-27-2017/I-Had-To-Choose-Between-Losing-My-Penis-and-Losing-My-Life

Tuossa on englannin kielinen blogi eräältä mieheltä, joka on menettänyt peniksensä syövälle. Kannattaa lukeista jos osaa englantia. 

Entä ne miehet jotka ovat ovat onnettomuudessa tai tapaturmassa menettäneet sukuelimensä? 

Miettikääpä sitä, jos naispuolisen hyväksikäyttäjän tai raskaajan tissit leikattaisiin pois? Ei varmaan kukaan rintasyöpää sairastanut haluaisi kokea kuuluvansa sitten niihin naisiin, kun yhteiskunta alkaisi niputtaa heitä hyväksikäyttäjiksi? 

Ja lopuksi vielä se ultimaattinen totuus:

Raiskaukseen ei tarvita minkäälaisia ulokkeita, raiskauksen voi toteuttaa ilman sukupuolielinten yhtymistä.  Raiskaus on väkivaltaa ja toisen alistamista ja nokkimisjärjestyksessä paikannäyttämistä. Seksuaalisia tekoja voi toteuttaa ilman yhdyntää ja Kuka tahansa voi raiskata kenet tahansa. 

 

P.S.

En usko että kastorointi vähentäisi raiskauksia yhtään, mutta siitä voidaan nopeasti kehittää paljon muita ongelmatilanteita, joissa virheet ovat sitten suurempia ja niiden korjaaminen mahdotonta. 

Mutta tietysti, jos Suomessa alettaisiin jakamaan valtiollisia ruumiillisia rangaistuksia niin sitten oltaisiin taas yksi askel lähempänä juuri niitä valtioita, joista halutaan kovasti erottua mm. naisten oikeuksilla, sateenkaari-ihmisten suvaitsemisella jne.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (30 kommenttia)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Kastraation "sivuvaikutuksina" Niikko mainitsee ainoastaan painon nousun. Jo tämä kertoo ainakin minulle että kansanedustaja on joko läpeensä ymmärtämätön tai sitten läpeensä epärehellinen.

Kaikkea se vaalien lähestyminen teettää.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Niiko ei ole lääkäri, mutta hänkin löytäisi nopealla googlaamisella kaikki haittavaikutukset mitä testosteronin puutteesta tulee...Tietysti kyse voi olla siitä, että häntä ei kiinnosta haittavaikutukset tai se että valtio joutuu todennäköisesti ylläpitämään katstoroitujen hormonaalista tasapainoa sitten omasta pussistaan, ei sekään varmaan ihan halpaa ole.

Käyttäjän MattiAhlstedt kuva
Matti Ahlstedt

Niikko taisi vaatia kemiallista kastrointia (yleinen pedofiilien hoitomuoto), joka on lääkityksellä ylläpidettävä tila ja vasta toistuvista rikoksista sitä kirurgista.

Ei oikeusjärjestelmä ole erehtymätön, joten lopullisia rangaistuksia ei pitäisi harrastaa.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Niikko kyllä kirjoitti myös kirurgisesta kastraatiosta: «Törkeisiin tai toistuviin tekoihin syyllistyneille raiskaajille ja pedofiileille pitää määrätä pakollinen kemiallinen kastraatio. Seuraava askel tulisi olla kirurginen kastraatio, kuten Tšekissä.»

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Toki voit lukea Niikon blogin uudestaan, mutta tässä on lainattu kohta hänen blogistaan.

"Törkeisiin tai toistuviin tekoihin syyllistyneille raiskaajille ja pedofiileille pitää määrätä pakollinen kemiallinen kastraatio. Seuraava askel tulisi olla kirurginen kastraatio, kuten Tšekissä."

Käyttäjän MattiAhlstedt kuva
Matti Ahlstedt

Kenenköhän lukutaito ontuu?

Molemmat lainasitte vielä kohtaa jossa etunenässä vaatii KEMIALLIASTA kastraatiota ja vasta kun mikään mu ei auta sitä kirurgista, ei hitto xD

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka Vastaus kommenttiin #7

Ei se kirurginenkaan ole ratkaisu.
Onko sulla muuten sitten ehdostusta kuinka toimia tilanteessa missä syytön olisi kirurgisesti kastoroitu, tai kemiallinen kastraatio olisi vahingoittanut hänen omaa hormoonituotantoa pysyvästi???

Käyttäjän MattiAhlstedt kuva
Matti Ahlstedt Vastaus kommenttiin #13

Miten itse ymmärsin Niikon kirjoittelun että tuo kirurginen toimenpide tulisi vasta siellä aivan viimeisenä keinona kun kaikki muut rangaistukset eivät toimi, eli henkilö on todettu moneen kertaan syylliseksi ja saattanut siis jo uusia rikoksen moneen kertaan hyvinkin pitkän ajan kuluessa, joten syyttömälle tuota tuskin tulisi koskaan tehtyä.

Tuota kemiallista kastraatiota on ehdotettu vasta vankeusajan jälkeen, eli tuossakin on aikaa selvittää asian oikea tila, eikä tuota vankeusaikaakaan voi millään hyvittää syyttömälle takaisin, rahaa voi antaa mutta ei se sitä aikaa tai menetettyä mainetta palauta. Jos elettäisiin täydellisessä maailmassa niin rikoksia ei edes tapahtuisi, eikä tarvittaisi rangaistuksiakaan.

Loppukädessä näiden pakolaisten harjoittama alaikäisiin sekaantuminen ei ole sama kuin suomalaisten harjoittama pedofilia joka on enemmänkin mielensairaus, pakolaisille tuo on oman kulttuurin harjoittamista joka heille normaalia, ovat oppineet sen omasta kasvuympäristöstä.

Asetuppa huviksesi isän kenkiin jolla on vaikka 11-vuotias tytär ja saat soiton sairaalasta josta kerrotaan että 5 miestä on käyttänyt tyttäresi jokaisen ruumiinaukon hyväkseen, loppuelämä tyttäreltäsi, sinulta, äidiltä pilalla, tuota ei koskaan unohda. Tekijöille tämä oli vain yksi tapaus muiden seassa.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka Vastaus kommenttiin #16

Loppukädessä minä ymmärrän tasan tarkkaan sinun ja Niikon pointin. Haluatte luoda eriarvoisen oikeuslaitoksen, missä pakolaisia kemiallisesti kastoroitaisiin ja "suomalaista mielisairautta" silitettäisiin pään päälle. Asia on harvinaisen selvä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000028961.html
(Vnaha juttu, mutta 10 vuodessa asenteet eivät paljoo muuttuneet, ennen kuin nyt vasta, kun kyseessä on yhteisön ulkopuolinen "uhka")

"Helsingin järjestyspoliisissa työskennellyt 51-vuotias oli tavannut tytön aamuyöstä kadulla. Tyttö kertoi olevansa karkumatkalla ja vailla yösijaa.
Tyttö sanoi myös, ettei hänen matkapuhelimensa ollut päällä ja etteivät hänen vanhempansa tienneet, missä hän oli.
Konstaapeli kertoi olevansa poliisi ja näytti virkamerkkiään. Siksi tyttö uskalsi lähteä miehen asunnolle.
Siellä konstaapeli tarjosi nelosolutta alaikäiselle tytölle. Tytön sammuttua mies yhtyi häneen kahdesti.
Heti raiskauksen jälkeen mies otti tytöstä kännykkäkameralla 17 kuvaa, joista osa oli lähikuvia. Kuvat hän tallensi tietokoneelleen.
Käräjäoikeus tuomitsi kaksi vuotta ehdollista vankeutta raiskauksesta ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.
Tytölle määrättiin 15000 euron korvaukset psyykkisestä haitasta ja henkisestä kärsimyksestä."

Sinäkään et tunnu ottavan millään tavalla kantaa siihen, että kuinka ne virheet paikataan, nopealla googlaamisella löytyy tusinan verran raiskauksesta tuomittuja, jotka ovat myöhemmin paljastuneet vääriksi syytöksiksi - vuosienkin jälkeen.
Mutta sillä ei ole väliä?

Ai niin, minun ei tarvitse asettua isän asemaan, kun itse olen kokenut seksuaalisen hyväksikäytön 90-luvulla. Silloin Poliisilla oli hyvin ymmärtäväinen asenne rikoksen tekijää kohtaan. Ettei nyt viitsitä paremmasta perheestä tulevan nuoren miehen elämää pilata sillä, tai hänen perheensä mainetta, että on rikosoikeudellisessa vastuussa tehnyt seksuaalisia tekoja 6-vuotiaalle.
En silti kannata hänen kastoroimistaan.
Toisaalta minua kiinnostaisi tietää mitä hänelle kuuluu nykyään... mutta totuus on se että vanhempani eivät silloin saaneet oikeutta.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka Vastaus kommenttiin #16

Aivan samalla tavalla voisin vaatia sinulta asettumista henkilön asemaan joka tuomitaan raiskauksesta ja joutuu kemialliseen katsraatioon, kunnes lopulta syyttömyytesi paljastuukin, mutta kemiallinen kastraatio on tuhonnut oman hormoonituotantosi ja tehnyt sinusta tuhkamunan loppuiäksesi ja joudut korvaushoitoihin myös.

Tai asetu sellaisen asemaan, joka saa syövän sukuelimiinsä ja ne joudutaan poistamaan. sitten kaikki luulevat että olet vain yksi raiskaaja ja hyväksikäyttäjä muiden joukossa kun näkevät tilasi vaikkapa uimahallissa tai muualla. Menet käymään lääkärille mistä lääkäri näkee hoitotietosi ja tuomitsee sinut vain osittaisten tietojen perusteella.

Ja lopuksi; Onneksi Suomalaisessa kulttuurissa Väinämöisen halu Aino-tyttöä kohtaan on hyväksyttävämpää kuin Achmed Ahnen halu. Mikäli tiedät, niin Aino, joka hukuttautui, oli noin 14-16-vuotias tyttönen kun taas Väinämöinen oli yli 100 vuotta. Mutta Ainon oma äiti piti Väinämöistä hyvänä sulhoehdokkaana ja oli innoissaan naittamassa tytärtään hälle.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Niikkoa ei kiinnosta edes se, että Suomessakin elää satoja miehiä, jotka ovat menettäneet sukuelimensä tai edes osan niistä onnettomuuksista ja sairauksissa. Niikko haluaa vain niputtaa tulevaisuudessa nämäkin miehet samaan sarjaan raiskaajan ja hyväksikäyttäjän kanssa.
Ja sitten on niitä ihmisiä jotka kannattaa Niikon ehdostusta, kun ajattelua on yliarvostettua.

Käyttäjän KH kuva
Kalevi Härkönen

Mamu-kriittisillä joku nokittelukierros menossa, kuka ehdottaa ankarimpia sanktioita.

Itse ongelmiin niillä tokikaan ei mitään vaikutusta ole.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

On vaarallista ehdotella tälläisiä ajatuksia, mutta toisaalta ei pitäisi olla yllättynyt, että kyseessä on kansanedustaja jolla on rikosrekisteri ja on muka omat rangaistuksensa kärsinyt.

Käyttäjän MattiAhlstedt kuva
Matti Ahlstedt

Koko oikeusjärjestelmä on siis turhake jos sanktioilla ei siis ole minkäänlaista painoarvoa ihmisten ajattelumaailmaan, oli sitten pakolainen, maahanmuuttaja tai syntyperäinen kansalainen?

Nostetaan kädet vain pystyyn ja annetaan mennä omalla painollaan, tämäkö on Härkösen viesti?

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Tuskinpa vain. mutta sinun mielestä siis Niikon ehdottama valtiollinen ruumiillinen rangaistus olisi hyvä? Vaikka oikeuslaitoksemme tekee virheitä... niin se ei haittaa, jos edes yksi syyllinen kärsii

USAssa eräs tuomari oli todennut samaa kuolemanrangaistuksesta; "Ei se haittaa attä 12% kuolemaantuomituista on syyttömiä, kunhan edes yksi oikeasti syyllinen kuolee.

Käyttäjän MattiAhlstedt kuva
Matti Ahlstedt Vastaus kommenttiin #14

Huomaan että ymmärrät tahallaan asiat väärin ja menee tuonne trollauksen puolelle, olet todellakin jumittunut tuohon fyysiseen rangaistukseen jota ketään ei ole ehdottanut ensimmäisenä keinona.

Hankippa Suomen oikeusjärjestelmän virheprosentti niin päästään taas oikean asian äärelle.

Jenkeissä oikeusistuimet on lähinnä tuotantolinjoja, täällä märehditään asioita useita vuosia per oikeusaste.

Käyttäjän KH kuva
Kalevi Härkönen

Tarkoitin puheita rangaistusten koventamisesta.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Kastrointi voi jopa pahentaa ongelmaa. Raiskauksessa kyse on vallankäytöstä, ei seksistä. Jos raiskaajalta viedään elimet, voi raiskaaja alkaa käyttää erilaisia esineitä. Peniksellä ei voi toista tappaa, mutta esim. pampulla tai pullolla se käy kädenkäänteessä.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Tiedän.
Niikko ei taida ihan raiskauksen ja hyväksikäytön käsitettä ymmärtää, jos ajattelee että katsraatio ja silpominen ratkaisee yhtään mitään...

Käyttäjän AaroKustaanheimo kuva
Aaro Kustaanheimo

Itse kannatan seksuaalivietin poistamiseen tai oleelliseen heikentämiseen soveltuvien aineiden sallimista itsehoitolääkkeiksi. On mielestäni ikävää se, että vaaditaan pakolliseksi sellaista mikä on tällä hetkellä käytännössä kiellettyä edes vapaaehtoisena. Kemiallisessa kastraatiossa olisi sellainenkin hyöty, että se ehkäisisi eturauhassyöpää. Seuraavassa linkissä on minullekin uusi idea siitä miten seksuaalirikoksia voisi vähentää. https://ls24.fi/lannen-media/suomalaiskeksinto-ohj...

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Mika Niikkohan on ilmoittanut saaneensa edustajantoimensa jumalalta. Toivottavasti äänestäjät ymmärtävät, ettei heitä sen jatkamiseen tarvita.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

https://www.ksml.fi/teemat/sunnuntaisuomalainen/Kansanedustaja-Mika-Niikko-Päädyin-politiikkaan-Jumalan-johdattamana/781523

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Toistuviin. Lukiko Niikon blogissa sana toistuviin?

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Kyllä luki. Ja ehdotus on silti huono oli ne kuinka toistuvia tahansa. Yhtä hyvin seuraavaksi voitaisiin vaatia toistuviin väkivaltarikoksiin syyllistyneiden lobotoimista ja periytyvien sairauksien kantajien steriloimista. Ja kleptomaanien käsien amputointia - Koska Suomi haluaa jakaa valtiollisia ruumiillisia rangaistksia niin alamme muistuttamaan yhä enenevissä määrin niitä valtoita joista joskus haluttiin erottua...

Olen sinultakin kysynyt onko jotain toimintatapaa, kun tulee näitä virhetumioita? Ja sinäkään et pahemmin ajattele, että Suomessakin on sairauden tai onnettomuuden takia sukuelimensä menettäneitä ja haluat silti jakaa sellaisia rangaistuksia. Oletpa sinä pyhimys sanassasi - kyky asettua toisen asemaan todellakin loistaa sinusta.
Etkä ole myöskään ottanut kantaa mitä naispuoliselle seksuaalirikolliselle pitäisi tehdä? Että ole hyvä ja vastaa vaikka näihin aluksi, kun et ole sitä vielä tehnyt.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Siulla on mystinen taipumus hyökätä ja ajatella sekä olettaa toisten puolesta. Itse pidän jammusedän kaltaisten tyyppien lääkitsemistä ihan oivana keinona hoitaa asia. Kemiallinen kastraatio, sitähän se tarkoittaa. Jonkun lääkityksenhän ne sarjapedofiilinaisetkin tarvitsevat.

Btw. Ketä sairaita sukupuolielimensä menettäneitä olen ollut tuomitsemassa. Syyttelyn ja keksimiesi tarinoiden sekä oletusten sijaan koeta hyvänen aika pysyä faktoissa.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka Vastaus kommenttiin #25

Sinulla on kyllä vielä mystisempi tapa väistellä kysymyksiä, joita sinulle esitetään. Ymmärrän kyllä ettei niitä halua ajatella, kun on kerran omasta mielestään saanut hyvän idea, niin mielellään pitäytyy siinä sitten, eikä edes ajattele muita vaihtoehtoja.

Jammusedän keississä, ei edes pystytty näyttämään toteen että lapsille oltaisiin tehty seksuaalista väkivaltaa, mutta siitäkin saatiin legenda elämään, koska sellaisia ihmiset ovat.

Sinulla ei taida olla mitään käsitystä kollektiivisesta tuomitsemisesta? En ainakaan usko että ymmärrät miten se toimii, mutta radikaalina esimerkkinä voitaisiin sanoa amputaatiot. Miksi Suomi ei leikkaa irti talousrikollisten jalkoja ja käsiä?!
Jos sellainen rangaistusmuoto olisi olemassa, niin ne jotka ovat raajansa menettäneet jossain muussa tilanteessa joutuisivat todistelemaan kansakunnalle lainkuuliaisuuttaan koko ajan kantamalla mukanaan vaikka lääkärin todistusta tapahtuneesta.

Ja luulin sinun lääkärinä tietävän, että hormonaaliset lääkitykset voivat sotkea pahasti ihmisen oman hormoonituotannon - siksi lääkärit varoittelevat steroidien käytöstä, koska niillä voi tuhota oman biologisen hormoonitasapainon.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #26

Lääkärinä? Minä en ole lääkäri. Pistäpä nyt ne faktat kuntoon, ennen kuin syyttelet.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka Vastaus kommenttiin #27

Pihlajalinnan kuva on näköinen, ellei sitten ole kaksoisolentoa Joensuussa, josta et ole tietoinen.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #30

Nyt alkaa mennä jo herjauksen puolelle..???

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Kiitos US ylläpidolle asiattomien kommenttien poistamisesta!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset